skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Byt ut oljeuppvärmningen nu — du kan få hela 4 000 euro i statsunderstöd

Har du funderat på att ersätta oljeuppvärmningen med ett miljövänligare uppvärmningssätt? I så fall lönar det sig att göra det nu, eftersom staten erbjuder statsunderstöd för att slopa oljeuppvärmningssystemet och ersätta det med miljövänligare uppvärmningsformer.

Om en småhusägare övergår från oljeuppvärmning till exempelvis en jordvärmepump, luft-vattenvärmepump eller fjärrvärme kan understödet uppgå till hela 4 000 euro.

VVS & Värmeteknik Vasa Ab ser till att oljeuppvärmningssystemet tas bort och installerar ett nytt uppvärmningssystem på ett sådant sätt att det är möjligt att ansöka om statsunderstödet. Läs om villkoren för att få understödet och beloppen här!

Vi ger kunden snabbt en uppskattning av den totala kostnaden för bytet och vi kan rekommendera de förnuftigaste alternativen för att ersätta oljeuppvärmningen.

Eftersom statsunderstöd beviljas så länge anslaget räcker, rekommenderar vi att man fattar beslut om att starta projekt så snabbt som möjligt. Detaljerade anvisningar och mer information finns på NTM-centralens webbplats: https://www.ely-keskus.fi/sv/web/ely/oljylammityksen-vaihtajalle

Ta genast kontakt och fråga mer!

Benny Mörk 044 2526 650

Mer detaljerade kontaktuppgifter finns också här. https://www.vvsvarme.fi/kontakt/