skip to Main Content
info@vvsvarme.fi
Jaakko Salo ja Sebastian Österblad

Ammattitaitoinen LVI-kumppani takaa urakoitsijalle pitkäikäiset ja toimivat ratkaisut

LVI & Lämpötekniikka tarjoaa rakennusfirmoille LVI-urakoita, joihin valmistaudutaan etukäteen hyvällä suunnittelulla. Työmaalle lähetetään ainoastaan alan ammattilaisia. Korkealla osaamisella varmistetaan työn laatu, siisti jälki ja asianmukaisesti tehdyt LVI-ratkaisut, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

—Meillä työskentelee ainoastaan koulutettuja putkimiehiä, joiden ammattitaito perustuu sekä teoriaan että käytännössä opittuun työhön. Emme käytä apulaisia vaan satsaamme osaamiseen ja tätä kautta hyvään työn laatuun ja lopputulokseen. Teemme asennukset niin, että ne kestävät pitkäaikaista käyttöä ja kulutusta ja vastaavat sitä laatua, mitä urakoitsija haluaa loppuasiakkaalleen tarjota, kertoo LVI & Lämpötekniikan LVI-töiden ja huollon päällikkönä toimiva Sebastian Österblad.

Koordinointia ja kommunikointia kaikkien osapuolien kesken

Työmailla pidettävät viikoittaiset työmaakokoukset ovat erittäin tärkeitä projektien etenemisen kannalta. Hyvällä kommunikaatiolla ja yhteistyöllä voidaan välttää väärinkäsityksiä ja estää myöhästymiset.

— Suunnittelu työnjohtajien kanssa on kaiken A ja O. Otamme myös akuutit tapaukset heti käsittelyyn, mikäli työmaalla ilmenee haasteita, tällä tavalla saamme projektin etenemään koko ajan.

Koska työmaalla on samanaikaisesti useita alihankkijoita, aikataulupaine on kova. Tähän LVI & Lämpötekniikalla on varauduttu hyvällä suunnittelulla. Työmaalla on aina yksi yhteyshenkilö, joka koordinoi projektia ja varmistaa että kokonaisuus on hallinnassa.

Pelkkä yksittäisten ihmisten osaaminen ei kuitenkaan riitä, vaan aikataulussa valmistuva lopputulos syntyy saumattomasta yhteistyöstä oman tiimin kanssa.

Tukena laaja sidosryhmäverkosto

Urakoitsijat haluavat olla varmoja siitä, että alihankkija kykenee toimimaan myös poikkeustilanteissa. LVI & Lämpötekniikalla tähän on varauduttu hyvällä suunnittelulla. Poikkeustilanteissa toimitaan valmiiksi mietityn prosessin mukaisesti ja käytetään tarvittaessa apuna laajaa sidosryhmäverkostoa.

— Kun tarjoamme projekteja, varaudumme siihen, että meillä on tarpeeksi osaajia saatavilla. Poikkeustilanteissa voimme lisäksi käyttää lähialueilla olevia alan ammattilaisia, joiden osaaminen on meille tuttua vuosien takaa.

Viimeisteltyä työtä loppuraportteihin saakka

Sujuva työnteko taataan asianmukaisilla työkaluilla. Siististä lopputuloksesta vastaa puolestaan jokainen työntekijä itse. Työmiehet eivät jätä jälkeensä toista työmaata siivoajille, vaan kaikki siivoavat omat jälkensä. Kaikki piirustukset pidetään ajan tasalla niin, että niitä voidaan käyttää myöhemmin huoltoja tehdessä.

Työn laatu syntyy kokonaisuudesta, jossa jokainen prosessin vaihe on mietitty alusta loppuun saakka. Yritys takaa asiakkaille ja käyttäjille kestävät ratkaisut, jotka toimivat vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää LVI-ratkaisuistamme