skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Öljypolttimet

Tilaa öljypolttimen huolto hyvissä ajoin, niin voit nauttia kotisi lämmöstä myös paukkupakkasten yllättäessä! Säädämme laitteesi niin, että lämmöntuotanto toimii tehokkaimmalla tavalla. Ammattilaisemme hoitavat sekä huollon että asennuksen.

Ammattilaisella on ns. A-öljyoikeudet, jotka oikeuttavat tekemään kaikkien öljypolttimien asennuksia ja huoltoa. Tukes myöntää oikeudet ja valvoo rekisteriä, johon luvat on merkitty.

Öljypolttimia tulee huoltaa vähintään kerran vuodessa. Kun poltin ilmoittaa viasta, sen syy tulee löytää nopeasti, jotta lämmitys saadaan käynnistettyä mahdollisimman pian uudelleen.  Kovilla pakkasilla nopea vian löytyminen on tärkeää. Varastostamme löytyy yleisimpien pannujen varaosia, jotta korjaus saadaan tehtyä mahdollisimman nopeasti.

Toinen tärkeä huoltotoimenpide öljypolttimille on savukaasuanalyysien tekeminen. Analyysin avulla poltin säädetään toimimaan optimaalisesti. Hyötysuhteen pitäminen optimaalisena tarkoittaa asiakkaalle selvää rahansäästöä, koska vähemmällä saadaan aikaan enemmän lämpöä.

Tilaa öljypolttimen asennus ja huolto meiltä!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jaakko Salo

jaakko.salo@lvilampo.fi

+358 50 566 3175