skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Haemme kylmätekniikan työnjohtajaa

Toimintamme laajentuessa, haemme kasvavaan tiimiimme

Kylmätekniikan työnjohtajaa

Haemme

Etsimme sinua, jolla on kokemusta työnjohtamisesta. Nautit kaikkien lankojen pitämisestä käsissäsi ja pidät suunnittelusta sekä koordinoinnista. Olet motivoitunut ja määrätietoinen, ja sinulla on järjestelmällinen sekä tuloshakuinen ote työhösi.

Tiimiisi kuuluu osaavia ja itsenäisesti toimivia työntekijöitä, jotka koostuvat palvelupäälliköstä ja kylmäteknikoista. Esimiehen roolissa ohjaat ja suunnittelet projektien päivittäistä etenemistä sekä vastaat aikataulujen ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva insinöörin koulutus. Kylmätekniikan kokemus on eduksi, mutta ei edellytys. Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään dynaamisessa ja kasvavassa yrityksessä. Kylmätekniikka Vasa Ab on osa Acosta-konsernia, jonka tavoitteena on olla kokonaisvaltainen talotekniikan kumppani. Konsernin liikevaihto on tällä hetkellä 3,1 M€ ja se työllistää 22 henkilöä. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Vaasan Kivihaassa.

Lähetä hakemus osoitteeseen info@vvsvarme.fi viimeistään 8.8.2022. Lisätietoja antaa Benny Mörk, 044 2526 650 tai Sebastian Österblad, 0400 795 529.