skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Luotettava yhteistyökumppani joka tilanteessa – VV-Kuivaus ja LVI & Lämpötekniikka jakavat yhteisiä projekteja ja arvoja

VV-Kuivaus Oy on kosteus- ja palovahinkojen kartoittamisen ja korjaamisen asiantuntija. Yrityksen vahvuuksia ovat pitkä kokemus vesivahinkosaneerauksesta ja valmius tarjota kokonaisvaltaista palvelua laajan alihankintaverkostonsa ansiosta. Yritys panostaa erityisesti pölynhallintaan, sillä pääosa töistä tehdään ihmisten kodeissa. Yritys toimii Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa ja tarjoaa palvelujaan sekä suomeksi että ruotsiksi.

Yhteistyö LVI & Lämpötekniikan kanssa alkoi vuonna 2015 ja on tiivistynyt entisestään. Yritykset ovat kasvaneet paljon yhteistyön aikana ja saaneet tukea toisiltaan, kertoo VV-Kuivauksen vastaava työnjohtaja Simon Gäddnäs. Simonin tehtäviin kuuluu muun muassa sähkö- ja LVI-töiden koordinointi yrityksen projekteissa.

– Voisi sanoa, että olemme kasvaneet yhdessä. Yhteistyömme on tiivistä, avointa ja toimivaa. Kun Sebastianille (Österblad) antaa jonkin tehtävän, hän tarttuu toimeen välittömästi ja varmistaa, että asia tulee kuntoon, ilman että minun tarvitsee huomauttaa asialla olevan kiire.

Suoritettavan työn tyypistä riippuen LVI & Lämpötekniikka on usein mukana projektin monissa eri vaiheissa. Äkillinen vesivuoto on esimerkiksi saatava nopeasti katkaistua vetämällä vuotava putki ulos. Vahinkokartoituksissa he käyvät kuvaamassa viemäriputkia, ja purku- ja jälleenrakennusvaiheessa he purkavat vanhat kalusteet, vetävät uudet putket ja asentavat uudet kalusteet. Toisinaan LVI & Lämpötekniikka toimii myös konsulttina, jos VV-Kuivauksen kartoittajat tarvitsevat lausuntoa.

”LVI & Lämpötekniikka on tavoitettavissa 24/7”

Asiansa osaava alihankkija, joka tekee sen, mitä on sovittu, Simon kuvailee yhteistyökumppaniaan.

– Sovitussa aikataulussa pysyminen ja laadukas työnjälki ovat asioita, joita odotamme alihankkijalta. Arvostamme myös valmiutta reagoida nopeasti. LVI & Lämpötekniikka on tavoitettavissa 24/7 ja valmiina lähtemään paikalle vaikka keskellä yötä. Akuutin vesivahingon sattuessa he eivät katso kelloa ensin.

Menestyksekäs yhteistyö johtuu pitkälti siitä, että yrityksillä on samat arvot luotettavuuden, saatavuuden ja asiakaspalvelun suhteen, Simon uskoo.

– 90 % töistämme tehdään ihmisten asunnoissa ja kodeissa. Meille on tärkeää, että alihankkija ymmärtää riisua kenkänsä ja työskennellä siististi nykyvaatimusten mukaisesti. Sama koskee kielitaitoa ja kykyä kommunikoida asiakkaan kanssa molemmilla kotimaisilla kielillä. Nämä ovat kriteerejä, joiden mukaan toimimme itse ja jotka myös LVI & Lämpötekniikka täyttää.

Vastaperustetun Acosta Group -konsernin, johon LVI & Lämpötekniikka kuuluu, tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisia kiinteistötekniikan palveluita. Simon näkee laajentumisen tuovan hyötyä myös VV-Kuivaukselle.

– Jatkossa he voivat auttaa meitä LVI-asennusten lisäksi laajemmalla alueella. Resurssit kasvavat ja osaaminen yrityksessä lisääntyy, kun mukaan tulee uusia ihmisiä. Työmme on pääosin ongelmien ratkaisemista, joten eri osa-alueita tunteva alihankkija on arvokas voimavara.

– Uskon yrityksen tulevaisuuteen ja sen kehitykseen. LVI & Lämpötekniikalla on ammattitaitoa, kunnianhimoa ja pyrkimys tehdä parhaansa. Jatkamalla samalla tavalla kuin tähän asti he voivat menestyä kaikessa.