skip to Main Content
info@vvsvarme.fi
Kuva: YLE/Malin Hulkki

LVI & Lämpötekniikka mukana muuttamassa ”Flickis” -rakennusta opiskelija-asunnoiksi

Vaasan Kirkkopuistikolla oleva, pitkään tyhjillään ollut vanha tyttölyseo, täyttyy pian taas opiskelijoista. Entinen tyttökoulu kunnostetaan perusteellisesti ja muutetaan nykyaikaisiksi opiskelija-asunnoiksi. Osana hanketta LVI & Lämpötekniikka, nykyisin osa Acosta Groupia, toteuttaa rakennuksessa putkiurakan.

– Sisältä puretaan kaikki ja kaikki tekniikka uusitaan, joten tietysti kyseessä on suhteellisen suuri projekti. Uusimme kiinteistön kaikki vesi- ja viemäriputket sekä lämmitysjärjestelmän, kertoo Acosta Groupin toimitusjohtaja Benny Mörk.

Purkutyöt ovat olleet käynnissä jo pitkään ja itse työt alkavat maaliskuun alussa. Marraskuussa rakennuksen odotetaan olevan muuttovalmis.

LVI & Lämpötekniikan toimeksiantajana projektissa toimii rakennusyhtiö Prorak. Yritykset tekevät yhteistyötä myös muissa projekteissa.

– Kyseessä on merkittävä hanke ja olemme iloisia, että Prorak valitsi meidät putkiurakan alihankkijaksi. Tämän tyyppisestä projektista meillä on paljon kokemusta, kertoo työnjohtaja Kaj-Erik Leppänen, LVI & Lämpötekniikka.