skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Nyt on oikea hetki asentaa maalämpöpumppu

Maalämpö tarkoittaa teknologiaa, jossa maahan tai vesistöön porataan tai upotetaan putkisto, jossa kiertää jäätymätöntä liuosta. Liuos lämpenee kiertäessään maan sisällä. Kylmäaineen lämpöenergia luovutetaan lämpöpumpun prosessin avulla käyttövesivaraajaan ja vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämpöpumppu toimii sähköllä, mutta sen sähkönkulutus on murto-osa suoran sähkölämmityksen määrästä. Asentamalla maalämpöjärjestelmä voidaan pienentää merkittävästi sähkönkulutusta. Maalämpö on myös ekologinen vaihtoehto, koska sen tuottama lämpöenergia on uusiutuvaa energiaa.

Nyt on oikea aika asentaa maalämpöpumppu!

Asiantuntemuksemme avulla asiakas saa optimaalisen kokoisen järjestelmän, jossa lämmöntuotto on riittävä, ei liian iso tai pieni. Jos lämpöpumppu on liian pieni, sähkönkulutus kasvaa, ja jos liian suuri, tehdään turhaan kalliimpi investointi kalliimpaan laitteeseen.

Toimitamme maalämmön asennusprojektin avaimet käteen: hankimme poraajat, sähkömiehet ja maalämpöjärjestelmän asentajat ja koordinoimme koko projektin. Asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa eri tekijöiden hankkimiseen tai projektin koordinointiin. Myös vastuu projektista on yhdellä taholla.

Jos harkitset sähkölaskun pienentämistä ja ekologisia valintoja, lue ja kysy meiltä lisää maalämmöstä!