skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Nyqvist Elementtitalot tarjoaa yhdessä Acostan kanssa omakotitalojen kokonaisratkaisuja

Acosta Group on vakaasti kasvava yritysryhmä, joka tarjoaa kiinteistötekniikan kokonaisratkaisuja. Konserniin kuuluvat tällä hetkellä emoyhtiö Acosta Group, LVI & Lämpötekniikka ja Kylmätekniikka Vaasa.

Yksi ainoa sopimus kattaa suunnittelun, koordinoinnin ja työnjohdon

Vuodesta 2022 lähtien vöyriläisyritys Nyqvist Elementtitalot on yhteistyössä Acostan kanssa tarjonnut omakotitalojen kokonaisratkaisuja. Nyqvist Elementtitalot on perheyritys, jolla on pitkä kokemus rakentamisesta, ja nykyään yhtiön päätuote on mittatilaustyönä tehdyt omakotitalot.

Yhteistyö projekteissa tuo asiakkaille monia etuja.

– Asiakkaan tarvitsee tehdä vain yksi sopimus. Me hoidamme sen jälkeen kaiken suunnittelun, koordinoinnin ja työnjohdon. Koko rakennusprosessin tulee olla koordinoitu kokonaisuus, ja minimoimalla projektiin osallistuvien osapuolten lukumäärän voimme varmistaa laadun, kertoo työnjohtaja Sebastian Nyqvist.

Acostalla ja Nyqvist Elementtitaloilla on laaja kokemus omilla toimialoillaan. He ovat tottuneet olemaan aina askeleen edellä pystyäkseen ennakoimaan ja korjaamaan mahdolliset ongelmat ajoissa, minkä ansiosta rakennusprojektit sujuvat jouhevasti. Lisäksi osapuolet tuntevat toisensa hyvin ja luottavat toisiinsa. Heillä on samanlainen arvopohja ja he tuntevat yhteistä vastuuta asiakkaistaan.

– Acostan ja meidän yhteinen tehtävämme on varmistaa, että kaikki hoituu parhaalla tavalla. Hyvä suunnittelu on kaiken A ja O. Aloitamme aina asiakkaan luonnoksesta tai visiosta ja lisäämme siihen oman ammattitaitomme tehdäksemme ratkaisuista kestäviä ja toimivia, Nyqvist kertoo.

Ota asiantuntijat ajoissa mukaan – säästä aikaa ja energiaa

Nyqvist Elementtitaloihin tai Acostaan kannattaa ottaa yhteyttä jo varhaisessa vaiheessa.

– Yksityishenkilön voi olla vaikea tietää, kuinka paljon tilaa kaikki talossa olevat järjestelmät, kuten lämmitys ja ilmanvaihto, vievät. Mitä nopeammin asiantuntija on mukana suunnittelussa, sitä vähemmän aikaa ja energiaa menee hukkaan, huomauttaa Sebastian Österblad, LVI & Lämpötekniikan toimitusjohtaja.

Sovellusohjatun tekniikan ja valaistuksen tarve on niin ikään yleistymässä, mikä on otettava huomioon jo alkuvaiheessa.

– Toteutamme asiakkaan toiveet vastuullisesti. Jos halutaan teknisiä erityisratkaisuja, kaikkien asianosaisten tulee olla niistä tietoisia jo varhaisessa vaiheessa, Österblad toteaa. Näiden asioiden tulee olla mietittyinä ja toteutettuina ennen seinien levyttämistä ja sähköjohtojen vetämistä.

Nyqvist Elementtitalot ja Acosta tarjoavat tällä hetkellä omakotitalojen kokonaisratkaisuja pääosin Vaasassa ja Mustasaaressa, mutta Nyqvist Elementtitalot hoitaa taloprojekteja myös ympäri Pohjanmaata.


Onko haaveissasi oma talo? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!