skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Viemäriputkistojen kuvaukset

Viemäreiden kuvauksia tarvitaan, jos asiakas epäilee, että viemärit ovat tukossa tai viemäri on rikkoutunut. Tukkeutumiset voivat johtua niihin kertyvästä rasvasta ja erilaisista jätteistä tai saostumista. Maassa kulkevat viemäriputket voivat rikkoutua kivien voimasta tai juuret voivat tunkeutua niiden läpi. Viemärit kuvataan ja kuvauksen perusteella voidaan todeta mahdolliset vauriot. Korjaussuunnitelma ja tarjous voidaan tehdä kuvien tai videon perusteella. Asiakas saa halutessaan kuvat ja videot itselle ja voi teettää pelkän kuvauksen myös näin halutessaan. Kuvattavia viemäriputkia ovat salaojat, jätevesiviemärit ja sadevesiviemärit.

 

Ilmanvaihdon säätäminen

Uusissa rakennuksissa ilmanvaihdon säätö on pakollinen toimenpide Suomen lainsäädännön mukaan. Säätäminen tarkoittaa, että ilmanvaihto tasapainotetaan siten, että ilma vaihtuu oikealla teholla eri huoneissa, esim. kosteiden tilojen ilmanvaihdon tulee olla erilainen kuin makuuhuoneiden tai keittiön. Ilmanvaihdon säätäminen edellyttää oikeita työkaluja ja kokemusta.

 

Linjasäätöventtiilien virtaussäätö

Lämpöverkossa pitää olla tasainen virtaus, jotta lämpö jakautuu tasaisesti kaikkien huoneistojen pattereihin kerros- ja rivitaloissa. Teemme näitä säätöjä erilaisiin kohteisiin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Benny Mörk

benny.mork@lvilampo.fi

+358 44 2526 650