skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

LVI & Lämpötekniikka Vaasa Oy tekee LVI-huoltosopimuksia erilaisten julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Yleensä huoltosopimukset tehdään 2-5 vuoden ajaksi kerrallaan. Huoltosopimusten luonne ja laajuus määritellään erikseen asiakaskohtaisesti.

Asiakkainamme on eri kokoisia kuntia, joiden palveluiden tarve vaihtelee kunnan oman organisaation ja rakennusten määrän mukaan. Voimme olla mukana asiantuntijana suunnittelemassa erilaisia LVI-ratkaisuihin liittyviä haasteita tai tehdä ainoastaan pyydetyt huoltotyöt. Huoltosopimuksessa määritellään tuntihinta, jonka perusteella asiakkaan on helppo arvioida ja budjetoida erilaisia töitä ja projekteja.

Henkilökunnassamme on useita LVI-alan ammattilaisia, joilla on laaja osaaminen ja kokemusta erityyppisistä rakennusprojekteista. Käytössämme on sertifikaatit moniin eri tehtäviin, kuten esim. kaasu- ja öljynpolttoon liittyviin oikeuksiin. Hallitsemme isojenkin rakennuskompleksien LVI-työt ja osaamme ehdottaa erilaisia ratkaisuja toimivien kokonaisuuksien muodostamiseksi.

Joustamme töissämme asiakkaan tarpeiden mukaan ja voimme työskennellä myös loma-aikoina tai viikonloppuisin. Usean ammattilaisen voimin pääsemme paikalle nopeallakin varoitusajalla. Sanomattakin on selvää, että työt hoidetaan aina sovitusti ja ajallaan.

Yhteistyö ja kumppanuussuhde helpottaa kunnan virkamiesten ja vastuuhenkilöiden arkea. Yhteistyökumppanina me otamme vastuun tehdyistä töistä ja seisomme asiakkaan puolella. Opimme nopeasti tuntemaan asiakkaan rakennusten huoltotarpeet ja pidämme silmämme auki ja ennakoimme mahdolliset huoltotarpeet.

 

Ota yhteyttä, kysy lisää tai sovi tapaaminen!

Benny Mörk

benny.mork@vvsvarme.fi

+358 44 2526 650