skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Puukattilat lämmitysvaihtoehtona

Puun polttamisesta ei synny hiilidioksidi- eikä rikkipäästöjä, joten lämmitysmuotona se on luontoystävällinen. Hiukkaspäästöjen minimoimisen vuoksi laitteistoa on kuitenkin huollettava ja säädettävä säännöllisesti. Näillä toimilla varmistetaan optimaalinen toiminta ja lämmöntuotannon hyvä hyötysuhde. Lisäksi on tärkeää huolehtia, että käytettävä polttomateriaali on riittävän kuivaa.

Teemme puukattiloiden asennuksia ja huoltoja. Yrityksessämme työskentelee useita kokeneita asentajia, joilla on paljon kokemusta puukattiloiden asennuksesta ja pannujen toiminnasta. Puukattilat jaetaan palotavan mukaan ylä-, ala- ja käänteispalokattiloihin. Jotkut kattilat ovat kaksoispesäkattioita, jossa voidaan polttaa puupilkettä ja pellettiä toisessa ja öljyä toisessa kattilassa.

Kun puukattilaa ollaan valitsemassa tulemme yleensä paikan päälle ja arvioimme, millainen pannu soveltuu parhaiten asiakkaan tarpeeseen. Puukattilalämmitys yhdistetään yleensä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja se voi olla joko ainut tai täydentävä lämmitysjärjestelmä talossa.

Ota yhteyttä ja tilaa asentaja paikalle!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jaakko Salo

jaakko.salo@lvilampo.fi

050 566 3175