skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

LVI-suunnittelua tarvitaan, kun rakennetaan uutta tai korjataan tai saneerataan vanhaa. Lyhenne LVI tarkoittaa vesi-, viemäri-, ilmanvaihto ja lämmitysratkaisujen suunnittelua ja asennuksia. LVI-suunnitelmat tarvitaan rakennuslupaa varten ja niiden perusteella voidaan tehdä tarjous kohteen tarvikkeista, kalusteista ja asennuksista.

Teemme LVI-suunnittelua ja asennuksia yksityisille: omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin sekä yksittäisiin kerros- ja rivitaloasuntoihin. Lisäksi teemme LVI-suunnittelua ja -urakointia rakennusyrityksille, kiinteistöyhtiöille ja saneeraus- ja korjaustoimintaa harjoittaville yrityksille. Yrityksemme on toiminut alalla yli 20 vuotta ja olemme LVI-suunnittelun ja -töiden osaava asiantuntija.

LVI-suunnitelma lähetetään rakennusluvan myöntävälle viranomaiselle. Viranomaiset edellyttävät, että asiakkaan rakennuskohteessa on KVV-vastaava. Tämä tarkoittaa vastuuhenkilöä, joka vastaa kiinteistön vesi- ja viemäriasennusten asianmukaisuudesta. Yrityksellämme on lupa toimia KVV-vastaavana. Tämä helpottaa ja nopeuttaa projektin etenemistä, kun voimme samanaikaisesti valvoa tehtyä työtä.

LVI-urakkamme tarjous sisältää kaikki tarvittavat kalusteet ja tarvikkeet suunnitelman mukaan asennettuna. Asiakkaan on helppo muodostaa kokonaiskäsitys projektin kustannuksista ja aikataulusta.

Kun vastaamme suunnittelusta, valvonnasta, kalusteiden ja tarvikkeiden hankinnasta ja asennuksesta, asiakkaalla on vain yksi yhteistyökumppani ja vastuutaho. Tämä toimintamalli säästää asiakkaan aikaa ja nopeuttaa projektin etenemistä. Jos asiakas rakentaa uutta taloa tai tekee mittavaa remonttia vanhassa kohteessa, voimme toteuttaa myös lämmitysjärjestelmän uusimisen tai viemäritöihin liittyvät projektit. Näin saadaan koko projekti toteutettua joustavasti yhden toimijan tekemänä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Benny Mörk

benny.mork@lvilampo.fi

044-2526 650