skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Yrityksemme on tehnyt LVI-urakoita isoille rakennusliikkeille yli 10 vuotta, mm. kerros- ja rivitaloihin. LVI-urakka on näissä kohteissa yksi palapelin osa ja siksi yhteistyön sujuminen ja aikataulujen pitäminen projekteissa on kaiken a ja ok. Panostamme siihen, että pidämme jatkuvasti yhteyttä työmaan mestarin kanssa ja työnjohtajamme ovat paikalla tai tavoitettavissa jatkuvasti. Olemme myös tottuneita sovittelemaan aikatauluja ja töitä tilanteissa, jossa työmaalla tulee eteen ennakoimattomia ongelmia.

Olemme hyviä sopeutumaan tilanteisiin, jossa eri syistä aikataulu uhkaa venyä. Toimintamallimme ansioista pystymme usein aikatauluttamaan työt uudestaan tai hankkimaan lisää tekijöitä työmaalle, jolloin aikataulut saadaan kaikesta huolimatta pitämään.

Pidämme huolta, että kaikilla asentajillamme on kaikki tarvittavat luvat, kuten tulityökortit ja työturvallisuuskortti. Noudatamme tilaaja- ja veronumerolakeja. Asiakas voi tarkistaa tilaajavastuu-portaalista, että asiamme ovat kunnossa. Työntekijöillämme on käytössä myös Valttikortti, joiden avulla he rekisteröityvät työmaille.

Lue tästä yrityssivulta meistä ja toimintaperiaatteistamme.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Benny Mörk

benny.mork@lvilampo.fi

044-2526 650