skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Öljypolttimien asennus ja huolto

Yrityksessämme työskentelee öljypolttimien asennuksiin ja huoltoihin erikoistunut ammattilainen. Hänellä ns. A-öljyoikeudet, jotka oikeuttavat tekemään kaikkien öljypolttimien asennuksia ja huoltoa. Tukes myöntää oikeudet ja valvoo rekisteriä, johon luvat on merkitty.

Öljypolttimia tulee huoltaa vähintään kerran vuodessa. Polttimia huollettaessa huolto- ja asennuskokemuksella on iso merkitys. Kun poltin ilmoittaa viasta, sen syy tulee löytää nopeasti, jotta lämmitys saadaan käynnistettyä mahdollisimman pian uudelleen. Esimerkiksi maatiloilla nopealla toiminnalla on iso merkitys, jos lämmitys esim. viljan kuivauksen aikana keskeytyy. Myös kovilla pakkasilla nopea vian löytyminen on tärkeää sekä kodeissa että esim. kasvihuonetiloilla. Varastostamme löytyy yleisimpien pannujen varaosia, jotta korjaus saadaan tehtyä mahdollisimman nopeasti.

Toinen tärkeä huoltotoimenpide öljypolttimille on savukaasuanalyysien tekeminen. Tämän analyysin tekemiseen vaaditaan sekä osaamista että kokemusta. Analyysin avulla poltin säädetään toimimaan optimaalisesti. Optimaalinen toiminta tarkoittaa öljyn puhdasta palamista, jolloin lämmöntuotannon hyötysuhde on optimaalinen. Hyötysuhteen pitäminen optimaalisena tarkoittaa asiakkaalle myös selvää rahansäästöä, koska vähemmällä saadaan aikaan enemmän lämpöä.

Tilaa öljypolttimen asennus ja huolto meiltä!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jaakko Salo
jaakko.salo@lvilampo.fi
+358 50 566 3175