skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Pattereiden lämpöputkistojen saneeraus tehdään yleensä 1970-80 luvulla rakennettuihin taloihin pinta-asennuksena. Alkuperäiset rautaputket on yleensä valettu betoniin lattian alle. Jos ne joutuvat kosketuksiin kosteuden kanssa, ne ruostuvat. Tämä on yleinen ongelma vanhoissa taloissa, koska kosteuseristeiden kanssa ei oltu kovin tarkkana 1900-luvun loppupuolella rakennettaessa.

Kun saneeraus tehdään, vanhat putket jätetään lattian alle ja uudet asennetaan pinta-asennuksena seinille. Ne voidaan koteloida haluttaessa. Yrityksessämme työskentelee lämpöputkistojen saneerauksiin ja asennuksiin erikoistunut ammattilainen, jolla on pitkä kokemus erilaisista asennuskohteista. Saneeraustyöt kodeissa ja työpaikoilla vaativat erityistä varovaisuutta ja pintojen suojausta, jotta ympäristölle ei synny vahinkoa korjaustöistä. Kokenut asentaja osaa olla sekä varovainen että ennakoida mahdollisia haasteellisia tilanteita, joista voi syntyjä vahinkoja. Koordinoimme paikalle sähköasentajat, jos muutoksen yhteydessä tarvitaan pistorasioiden siirtämistä.

Putkiremonteilla on ärsyttävä maine. Meille onkin tärkeää, että suunnittelemme remontin niin, että työt sujuvat ja työ tehdään sovitussa aikataulussa. Käytämme usein komposiittiputkia, jotka ovat tällä hetkellä modernein vaihtoehto putkitusten tekemiseen. Näiden putkien etu on valmis, valkoinen pinta, jota ei tarvitse maalata. Teemme koepaineistuksen asennuksen jälkeen, jolloin voimme todeta, että paine pysyy tasaisena ja vuotoja ei ole. Asiakas saa tästä koepaineistuksesta todistuksen.

 

Soita asiantuntijallemme ja kysy lisätietoja!

Sebastian Österblad

sebastian.osterblad@lvilampo.fi

0400-795 529

Mistä voit havaita vuodon?

Jos paine lämmitysjärjestelmässä ei pysy tasaisena, eli painetta tulee lisätä jatkuvasti, on lähes varmaa, että lämmitysputkistossa on vuoto-ongelma. Tällöin tulee ottaa yhteyttä välittömästi LVI-alan asiantuntijaan.