skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

LVI & Lämpötekniikka Vaasa Oy tekee yhteistyötä erilaisten rakennus- ja saneerausyritysten kanssa, jotka tarvitsevat säännöllistä LVI-alan ammattilaisten apua omien projektiensa yhteydessä.

Henkilökunnallamme on oikeudet ja voimassa olevat sertifikaatit monien erilaisten LVI-töiden tekemiseen.  Koska joukossamme on useampi LVI-alan ammattilainen, pystymme tulemaan asiakkaan luokse nopeallakin varoitusajalla. Ymmärrämme aikataulujen merkityksen projekteissa, joissa on monta eri osapuolta, siksi sovitussa aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia.

Asiakaskohteissa toimiessamme varmistamme aina, että jätämme jälkeemme siistin kädenjäljen. Osaamme kommunikoida ymmärrettävästi asiakkaiden kanssa ja ehdottaa heille sopivimpia ratkaisuja. Tarvittaessa asiakkailla on mahdollisuus hankkia puuttuvat tuotteet kuten esim. hanat meidän kauttamme.

Olemme tottuneita toimimaan projekteissa, joissa vakuutusyhtiö on yhtenä osapuolena.  Teemme laskuerittelyt ja vaaditut raportit annettujen ohjeiden mukaisesti ja huolehdimme, että paperit ovat jokaisen osapuolen saatavilla oikeana aikana.

Yhteistyökumppanina olemme mutkaton ja reilu LVI-alan asiantuntija, joka hoitaa työnsä sovitusti ja ajallaan. Palvelemme asiakkaitamme sujuvasti sekä suomen- että ruotsin kielellä.

Kysy lisää palveluistamme ja yhteistyömahdollisuuksistamme!

 

Ota yhteyttä:

Benny Mörk

benny.mork@vvsvarme.fi

+358 44 2526 650