skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

LVI & Lämpötekniikka Vaasa Oy:llä on kattavat resurssit erilaisten asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden LVI-töiden hoitamiseen. LVI-työt voivat olla suunnittelua, ylläpitoa tai huoltotöitä, kuten esim. vuotavien hanojen korjausta, viemärien avaamista, lämpöpatterien huoltoa tai WC-istuimien vaihtoa.

Palvelemme asiakkaitamme yhden puhelinsoiton periaatteella: vastaamme puheluihin nopeasti, tulemme paikalle täsmällisesti sovittuna aikana ja hoidamme työt alusta loppuun saakka saman käynnin aikana.

Henkilökunnassamme on useita eri alan ammattilaisia, joiden koulutus ja voimassa olevat sertifikaatit oikeuttavat erilaisiin vastuullisiin LVI-alan töihin. Asiakkainamme on eri kokoisia asunto-osakeyhtiöitä ja eri aloilla palvelevia kiinteistöosakeyhtiöitä. Osaamisemme ulottuu vaativimpiinkin LVI-alan suunnittelu-, ylläpito- ja huoltotehtäviin.

Periaatteenamme on, että olemme asiakkaan luona aina ajallaan, emmekä odotuta muita. Huolehdimme siitä, että kiinteistössä toimiville yrityksille ja asukkaille ilmoitetaan ajoissa mahdollisista huoltotöihin liittyvistä katkoksista.  Kodeissa käydessämme kommunikoimme avoimesti ja ystävällisesti. Pidämme silmämme myös auki, jos havaitsemme jotain muita huoltotöitä, mitkä vaatisivat toimenpiteitä. Työn tilaajalle raportoimme heti, kun tilattu työ on suoritettu ja se on valmis.

Haluamme olla asiakkaillemme luottamuksen arvoinen kumppani, joka tarjoaa hyvin tehdyn huollon lisäksi vinkkejä ja apua ongelmatilanteissa.

 

Ota yhteyttä, kysy lisää tai sovi tapaaminen!

Kaj-Erik Leppänen

kaj-erik.leppanen@vvsvarme.fi
+358 40 773 5528