skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Tavoitteena tyytyväiset asukkaat – LVI & Lämpötekniikka varmistaa Maalahden kiinteistötekniikan toimivuuden

Maalahti on noin 5 500 asukkaan kaksikielinen kunta, jonka keskusta sijaitsee 25 km:n päässä Vaasasta. Teknologia-, infrastruktuuri- ja ympäristöosasto vastaa muun muassa kaikista Maalahden kunnan kiinteistöistä. Kunnan painopisteenä on kestävä kehitys, ja se panostaa muun muassa kuntien ja yksityisten kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen energiatehokkaiden ja ilmastoystävällisten energiaratkaisujen avulla.

Jonas Nylund toimii isännöitsijänä ja teknisenä avustajana Maalahden teknisellä osastolla, joka huolehtii kaikista kunnan kiinteistöistä. Nylund vastaa muun muassa kunnan vuokra-asunnoista, joita on tällä hetkellä noin 230. Hänen päätehtävänään on varmistaa, että kunnan asukkaat saavat hyvää ja toimivaa palvelua, että kaikki toimii asunnoissa asianmukaisesti ja että viat korjataan nopeasti.

– Asunnot vaativat huoltoa jatkuvasti. Kyseessä voi olla mitä tahansa pienistä vioista, kuten vuotavista hanoista, suurempiin ja vähemmän kiireellisiin töihin. Erityisen akuutteja ovat tapaukset, joissa esimerkiksi asunnon lattialle vuotaa vettä tai lämmitysjärjestelmä lakkaa toimimasta keskellä talvea.

Yhteistyö LVI & Lämpötekniikan kanssa alkoi vuonna 2018, kun LVI-yritys osti MJ Rörin, jonka palveluja kunta oli aiemmin käyttänyt. MJ Rörin perustaja, Jaakko Salo, siirtyi tuolloin LVI & Lämpötekniikan palvelukseen ja on edelleen se henkilö, jolle Nylund ja hänen kollegansa soittavat, kun jotain täytyy korjata.

– Käytämme LVI & Lämpötekniikkaa kaikissa kiinteistöissä suoritettavissa LVI-töissä. Nämä voivat olla kylpyhuoneremontteja tai suurempia projekteja, kuten maalämpöjärjestelmien ja lämpöpumppujen asennuksia. Työstä riippumatta LVI & Lämpötekniikka on aina valmiina auttamaan nopeaa palvelua tarjoten.

Nopeuden lisäksi Nylund mainitsee yhteistyökumppanissa arvostettavina asioina luotettavuuden, laadun ja toimitusvarmuuden. Hän arvostaa erityisesti sitä, että yrityksen yhteyshenkilöt ovat helposti tavoitettavissa ja heiltä saa tarvittaessa myös neuvoja ja opastusta.

– Olen erittäin tyytyväinen heidän huolto- ja asiakaspalveluunsa. Yleensä soitan suoraan Tobiakselle (Carlsson) tai Jaakolle ja saan asian nopeasti kuntoon. Ja jos tarvitsen neuvoja jossain asiassa, voin aina soittaa ja kysyä. Saan heiltä selkeät vastaukset kysymyksiini ja pääsen sitten jatkamaan työtäni.

LVI & Lämpötekniikka kuuluu vastaperustettuun Acosta Group -konserniin, jonka tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisia kiinteistötekniikan palveluita. Kokonaisvaltaista palvelua arvostetaan myös Maalahden teknisellä osastolla, Nylund sanoo.

– Ajan ja resurssien säästämiseksi on tärkeää, että saamme kaikki palvelut mahdollisimman pitkälti yhdestä ja samasta paikasta ja että alihankkijalla on monipuolista osaamista. LVI & Lämpötekniikka pystyy tarjoamaan tarvitsemamme LVI-, lämmitys- ja ilmanvaihtopalvelut.

Nylund on tyytyväinen yhteistyöhön ja suosittelee LVI & Lämpötekniikkaa myös muille kunnille ja yrityksille, jotka tarvitsevat kiinteistötekniikan palveluita.

–  He tarjoavat hyvää ja nopeaa palvelua, saapuvat sovittuun aikaan ja tekevät asiantuntevaa ja laadukasta työtä. Myös oma työni helpottuu, kun voin luottaa siihen, että yksi puhelinsoitto riittää saamaan asian kuntoon.