skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Vaihda öljylämmitys pois nyt – tukea valtiolta jopa 4000 €

Oletko miettinyt öljylämmityksen korvaamista ympäristöystävällisemmällä tavalla? Se kannattaa tehdä nyt, koska valtio tarjoaa valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja sen korvaamiseen ympäristöystävällisemmillä lämmitysmuodoilla.

Jos pientalon omistaja vaihtaa öljylämmityksen tilalle esim. maalämpöpumpun, ilmavesilämpöpumpun tai kaukolämmön, tuen suuruus voi olla jopa 4000 €.

LVI & Lämpötekniikka Vaasa Oy hoitaa öljylämmittimien poistamisen ja uusien lämmitysjärjestelmien asentamisen siten, että niille on mahdollista hakea valtion myöntämää avustusta. Lue tukirahan saamisen ehdot ja määrät täältä! Neuvomme mielellämme myös tukirahan hakemisessa.

Annamme asiakkaalle nopeasti arvion vaihtamiseen liittyvästä kokonaiskustannuksesta ja osaamme suositella järkevimmät vaihtoehdot öljylämmityksen korvaamiseksi.

Koska valtiontukea myönnetään niin kauan kuin määrärahoja riittää, suosittelemme tekemään päätökset projektien aloittamisesta mahdollisimman pian. Tarkat ohjeet ja lisätietoa löytyy Ely-keskuksen sivuilta: https://www.ely-keskus.fi/web/ely/oljylammityksen-vaihtajalle

Ota heti yhteyttä ja kysy lisää!

Benny Mörk 044 2526 650

Tarkemmat yhteystiedot myös täällä. https://www.vvsvarme.fi/fi/yhteystiedot/