skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

VVS & Värmeteknik Vasa Ab samarbetar med olika bygg- och renoveringsföretag som regelbundet behöver hjälp av VVS-proffs i sina egna projekt.

Vår personal har rättigheter och giltiga certifikat för att utföra många olika typer av VVS-arbeten. Eftersom vi har många VVS-proffs i vår personal, kan vi vara på plats hos kunden också med kort varsel. Vi förstår hur viktiga tidtabeller är i projekt som involverar många olika parter, så att hålla en överenskommen tidtabell är för oss en hederssak.

När vi arbetar hos våra kunder, ser vi alltid till att städa så att det ser snyggt ut efter oss. Vi kan kommunicera med kunderna så att de förstår och föreslå lösningar som lämpar sig bäst för dem. Vid behov har kunderna möjlighet att via oss köpa produkter som de behöver, såsom kranar.

Vi har stor erfarenhet av projekt, där den ena parten är ett försäkringsbolag.  Vi gör upp betalningsspecifikationer och nödvändiga rapporter enligt de instruktioner vi fått och ser till att dokumenten är tillgängliga för alla parter vid rätt tid.

Som samarbetspartner är vi en okomplicerad och rejäl VVS-expert, som sköter sitt arbete enligt överenskommelse och i tid. Vi betjänar våra kunder obehindrat på både finska och svenska.

Be om mer information om våra tjänster och möjligheter till samarbete!

 

Ta kontakt:

Benny Mörk

benny.mork@vvsvarme.fi

+358 44 2526 650