skip to Main Content
info@vvsvarme.fi

Vi söker en arbetsledare för kyltekniken

Till vår snabbt växande verksamhet söker vi nu en

Arbetsledare för kyltekniken

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning. Du trivs med att vara spindeln i nätet samt tycker om att planera och samordna. Du är driven och ambitiös med ett strukturerat och resultatdrivet arbetssätt.

I ditt team ingår kompetenta och självständiga medarbetare bestående av servicechef och kyltekniker. I rollen som arbetsledare leder och planerar du det dagliga arbetet i projekten samt ansvarar för att tidsplaner och ekonomiska mål följs upp.

Vi ser gärna att du är ingenjör till utbildningen. Erfarenhet av kylteknik är en fördel men inget krav. Vi förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska.

Vi erbjuder

Du får jobba i ett dynamiskt och växande företag. Kylteknik Vasa Ab är en del av koncernen Acosta Group vars mål är att bli en heltäckande partner inom husteknik. Gruppen omsätter i dagsläget 3.1 M€ och sysselsätter 22 personer. Vårt kontor och lager finns i Stenhaga, Vasa.

Skicka ansökan till info@vvsvarme.fi senast den 8.8.2022. För ytterligare information kontakta Benny Mörk, 044 2526 650 eller Sebastian Österblad, 0400 795 529.